JB mobilházak - pihenés luxus szinten

2022-06-03

A JB Homes mobilházait azoknak ajánljuk, akik a dizájn világának legújabb trendjei mellett a legmagasabb szinten szeretnének pihenni.


Az állandó rohanás korszakában ráébredünk, mennyire fontos a pihenés. Tudjuk, hogy mennyire fontos a kényelmes pihenéshez és kikapcsolódáshoz szükséges hely: ezt bizonyítják a JB Homes házai, hiszen népszerűségük az elmúlt években töretlen maradt.

 

A gyártó különös figyelmet fordított az olyan kulcsfontosságú szempontokra mint a magas minőség és a funkcionalitás, melyek biztosítják a JB Homes márka magas színvonalát.

 

 

 

Extra minőség, 4 modell 


A JB házakra jellemző modern külső, és belső megjelenés mind a négy típusnál megfigyelhető. A modern kialakítást a fa és az indusztriális elemek kombinálásával alkották meg. A hatalmas üvegfelület növeli a nappaliban a térérzetet, továbbá rengeteg természetes fényt enged be a házba. Az elhelyezett tolóajtónak köszönhetően pedig egyben kijárást is biztosít a fedett teraszra. A JB otthonok teraszát szibériai vörösfenyőből készítik, mely rendkívül ellenálló a különböző időjárási körülményekkel szemben. A terasz az esti órákban is kényelmesen használható, köszönhetően a mennyezetben elhelyezett LED spot világításoknak. 

Két modell, a Silver Moon és a Black Stone XL megemelt belmagasságú, mely jelentősen növeli a házban lévők komfort érzetét. A mennyezeten elhelyezett LED csíkok pedig modern dizájn-t kölcsönöznek a szobáknak. Modern és helytakarékos megoldásként félemelet került a Black Stone modellbe, mely praktikus helyként szolgálhat akár vendégszobának is. Ennek köszönhetően még tágasabbnak érezhetjük otthonunkat.


Világítás terén a már említett LED-en felül, egyes modelleknél lineáris megoldással is találkozhatunk, melyek fényereje szabályozható. A megvilágítás szabályozhatósága növeli a komfort érzetet, és barátságosabbá is teszi otthonunk légkörét.


Ezeket a mobilházakat vinil padló borítja, melyről azt érdemes tudni, hogy a kopásállósága más padlótípusokhoz képest sokkal jobb, ráadásul a zajt is hatékonyan tompítja. Mind a Kerradeco, mind pedig a FIBO falipanelek nem csak dekoratívak, hanem rendkívül ellenállóak is, emiatt előnyös választás a konyhai, valamint a fürdőszobai falakra egyaránt.


A konyhai munkapult nagy karcállóságú HPL, mely ellenálló, tartós és higiénikus felületet ad.


A JB mobilházak rombusz, vagy paralelogramma formájú PREFA alumínium borítással rendelhetők, melyek nem igényelnek karbantartást, ráadásul könnyen tisztíthatók. Az aluminium borítás rendkívül ellenállóvá teszi a házak burkolatát, nem beszélve arról, hogy mennyire esztétikus külsőt kölcsönöz. A mobilházak esztétikai és modern megjelenését még tovább fokozza a szibériai vörösfenyőből készült homlokzati faberakás. A Golden Sky típus esetén a homlokzat fával borított, mely barátságos jelleget kölcsönöz, míg a fém redőnyök - védő funkciójuk mellett - szintén az indusztriális hatást erősítik.

A falakban található 18 cm vastag PUR hab szigetelés, továbbá a három rétegű üvegezés és Wi-fi vezérelt padló fűtés gondoskodik arról, hogy a házban a leghidegebb napokban is jól érezze magát. Ezek az otthonok kizárólag teljesen felszerelt, komfort verzióban készülnek, minőségi alapanyagokból.

 

 

Az alábbi modellek közül választhat

 


Golden Sky


A ház tetőterasza számos pihenési lehetőséget biztosít. 57 nm-en, két hálószobát kínál a tulajdonosainak, 4-5 fő számára tervezték.

 

 


Black Stone


A 43 nm alapterületű, egy szobával és egy kis fedett terasszal rendelkező modell, kényelmes helyet biztosít 2-3 főnek. Ideális választás párok számára. A félemeletnek köszönhetően akár 4 fő is kényelmesen tud pihenni a házban.

 

 


Black Stone XL


A Black Stone nagytestvére, mely megemelt belmagasságával és PREFA alumínium borítással, valamint a szibériai vörösfenyő berakással messziről megismerhető. 57 nm-vel, akár 5 főnek is kényelmes alvóhelyet biztosít.

 

 


Silver Moon 


57 nm-es, 4-5 fő számára ideális otthon, mely extra nagy üvegfelületével és megemelt belmagasságával lehet vonzó választás. 

 

 

 

Közelebb a természethez


Ezeket a mobilházakat úgy tervezték, hogy kialakításuknak, és óriási teraszablakaiknak köszönhetően sokkal természetközelibb élményt nyújtsanak, mint egy téglaház, vagy egy nyaraló. Emellett mégis tudják ugyanazt a komfortot, és hőszigetelést biztosítani. A terasznak köszönhetően bármikor élvezheti a környezet adta nyugalmat és szépséget!

 

 

 

Amennyiben érdeklődik a mobilházak iránt, és nem szeretne lemaradni a további tartalmainkról, kövessen minket a Facebookon vagy az Instagramon, esetleg iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra is!

 

Ha bármilyen kérdése van, hívjon bennünket telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk a info@mobil-homes.hu e-mail címre. Szeretettel várjuk ászári telephelyünkön, ahol élőben is megtekintheti az általunk értékesített mobilházakat.

 

 

Információk


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 9:00 - 17:00
  • Kedd: 9.00 - 17.00
  • Szerda: 9:00 - 17:00
  • Csütörtök: 9:00 - 17:00
  • Péntek: 9:00 - 17:00
  • Szombat: 9.00 - 12.00
  • Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+36 70 984 1001

+36 20 504 2824

info@mobil-homes.hu

 

Cégnév: Mobil-Homes Kft.

Székhely: 2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 44.

Telephely: 2870 Kisbér, Téglagyári út (Régi Téglagyár területén)

Adószám: 14730755-2-11

Cégjegyzékszám: 11 09 015286