Blog

Kellemes otthon, egy varázslatos helyen

Kellemes otthon, egy varázslatos helyen

2024-04-24

Egy mesés lovardában található otthonos mobilházba tettünk látogatást a csapatunkkal, ami egy igazán különleges hely. Gréti otthonában jártunk, aki egy Riviera típusú mobilházban él, melyet a lovarda közepén helyezett el. Az interjú során olyan részleteket osztott meg velünk, melyek megvilágították ezt az egyedi életmódot és otthonteremtési lehetőséget.

Élet egy mobilházban: Egy év tapasztalatai

Élet egy mobilházban: Egy év tapasztalatai

2024-03-21

Az elmúlt években egyre nagyobb az érdeklődés az alternatív lakhatási megoldások iránt. Sorra fedezik fel a mobilházak, készházak kínálta lehetőségeket, melyek rugalmasságukkal és alacsonyabb költségeikkel vonzzák az érdeklődőket.

Mobilház és panellakás összehasonlítása

Mobilház és panellakás összehasonlítása

2022-09-23

Eheti cikkünk témája a mobilházak és a panellakások összehasonlítása. Ha éppen lakást vagy házat keres, feltétlenül tartson velünk!

5 tipp mobilház berendezéshez

5 tipp mobilház berendezéshez

2022-09-16

A mobilház berendezésének és dekorálásának ugyanolyan feltételei vannak, mint bármely hagyományos építésű lakásnak és háznak. Legyen szó nagyobb mértékű átalakításról vagy épp költséghatékony DIY megoldásokról, íme 5 szuper tipp, amellyel stílusossá és hangulatossá teheti otthonát!

Miért jó a mobilház?

Miért jó a mobilház?

2022-09-09

Mobilházakat nem csupán nyaralóként érdemes telepíteni, mivel akár hosszútávú lakhatásra is alkalmasak. Nézzük, hogy miben rejlik a mobilház népszerűsége!

Mobilház mindenkinek

Mobilház mindenkinek

2022-09-02

Egy mobilház minden korosztálynak ideális otthona lehet. Kisgyerekes családoknak, pároknak, de még az idősebb korosztály számára is kényelmet és biztonságot teremt, hasonlóan a hagyományos téglaépítésű házakhoz. Mutatjuk hogyan!

Mobilház lehet a jövő?

Mobilház lehet a jövő?

2022-06-24

Manapság egyre többet hallunk a mobilházakról, de a készház és könnyűszerkezetes házak kifejezéssel is gyakran találkozunk. Bár ezek a fogalmak nem teljesen fedik egymást, mégis sokan használják rá a készház jelzőt, hiszen a lakónak nincs más dolga, mint átvenni a kulcsot, és beköltözni. Ez mind nagyon jól hangzik, de mégis miért éri meg mobilházban lakni?

Mobilház, konténerház, tiny house - mi a különbség?

Mobilház, konténerház, tiny house - mi a különbség?

2022-06-17

Napjainkban egyre nagyobb ütemben terjednek el lakossági felhasználásban is a környezettudatos, költséghatékony és energiatakarékos otthonok, mint például a mobilház. Bár Magyarországon legnagyobb részt nyaralónak vásárolják, egyre több az olyan érdeklődő, aki állandó lakhatási célra keresi a 4 évszakos modelleket. Az alábbi cikkben ismertetjük a különböző alternatív otthon típusokat.

Mobilházak a nagyvilágban

Mobilházak a nagyvilágban

2022-06-10

Bolygónk egy valóban különleges hely. Több mint 7,5 milliárd lakójával, 7 kontinensével és 195 országával, egy kultúrálisan sokszínű, sajátos élet- és időjárási körülményekkel rendelkező hely. Tartson velünk egy világkörüli útra, amelynek keretén belül megnézzük a különböző országok mobilházait.

JB mobilházak - pihenés luxus szinten

JB mobilházak - pihenés luxus szinten

2022-06-03

A JB Homes mobilházait azoknak ajánljuk, akik a dizájn világának legújabb trendjei mellett a legmagasabb szinten szeretnének pihenni.

Hogyan épül fel egy mobilház?

Hogyan épül fel egy mobilház?

2022-03-25

Nem hiába tartja a mondás, hogy az ördög a részletekben rejlik. Új hőszigetelt mobilházainkkal nem kell lemondania a hagyományos otthon komfortjáról, hiszen azonkívűl, hogy teljesen hőszigetelt, minden szükséget kielégítő módon felszerelt.

A mobilház vásárlás előnyei

A mobilház vásárlás előnyei

2022-03-18

Egy mobilház számos előnnyel rendelkezik a szokványos, téglaépítésű otthonnal szemben. A lakást keresők is gyakran meglepődnek, amikor látják, hogy ez a fajta ingatlan milyen nagyszerű lehet számukra. Íme néhány előny, amelyet érdemes figyelembe venni a vásárlás során.

Mobilház lakópark Pákozdon

Mobilház lakópark Pákozdon

2022-03-11

2020. októberében telepítettük Pákozdra az első két mobilházat, amit hamarosan mégtöbb követett. Mára összesen 6 darab készházzal büszkélkedhet a pákozdi mobilház lakópark.

Mobilház vásárlás - minden, amit tudni kell

Mobilház vásárlás - minden, amit tudni kell

2022-03-04

Lakást vagy házat vásárolna? Vegye fontolóra a mobilház lehetőségét is! Ebben a cikkünkben minden hasznos információt összeszedtünk azon érdeklődők számára, akik mobilház vásárláson törik a fejüket.

Új mobilház árak - így kalkuláljon!

Új mobilház árak - így kalkuláljon!

2022-02-26

A mobilházak egyre népszerűbbek nyaraló, vagy állandó lakhatás tekintetében. A lehetőségek növekedését teremtik meg a megfizethetőség és gyorsaság szempontjából, amik manapság nagyon fontos értéket képviselnek. Magyarországon is lehetőség van Új mobilházak vásárlására. Az alábbi cikkünkben olyan információkat osztunk meg az olvasóval, amely abban segít, hogy a legjobb döntést hozza meg mobilház vásárlás előtt. Önnek is lehet minőségi, szép otthona, a hagyományosan épített házak költségeinek töredékéért!

Élet a mobilházban

Élet a mobilházban

2022-02-18

Ha új házat építene, a megnövekedett építőanyag árak ellehetetleníthetik a terveit, ha használt ház vásárlásán gondolkodik, akkor annak a felújítási költségei is milliókba kerülhetnek, ha pedig bérelne, akkor havonta súlyos összegeket fizethet a lakhatásért, miközben az adott ingatlan soha nem lesz a tulajdona. A mobilház viszont egy új életformát teremt azok számára, akiknek fontos a fenntartható életvitel és a szabadság.

Mobilház lakberendezési tippek

Mobilház lakberendezési tippek

2022-02-11

Ha azon gondolkodik, hogyan rendezze be jövőbeni vagy már meglévő mobilházát, akkor jó helyen jár! A mobilház berendezésének csak a kreativitása szabhat határt, hiszen manapság nagyon könnyű személyre szabott dekorációkat vagy bármilyen más bútor elemet találni.

Mobilház, a szabadság és környezettudatosság jegyében

Mobilház, a szabadság és környezettudatosság jegyében

2022-02-04

Ha fontos számára ez a két jellemző, akkor mindenképp érdemes elgondolkoznia a mobilház lehetőségén. Ez az Európában is egyre inkább terjedő technológia sokak életét könnyíti meg. Már Magyarországon is széles kínálatból válogathat leendő nyaralónak, vagy családiháznak egyaránt.

Információk


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 9:00 - 17:00
  • Kedd: 9.00 - 17.00
  • Szerda: 9:00 - 17:00
  • Csütörtök: 9:00 - 17:00
  • Péntek: 9:00 - 17:00
  • Szombat: 9.00 - 12.00
  • Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+36 70 984 1001

+36 20 504 2824

info@mobil-homes.hu

 

Cégnév: Mobil-Homes Kft.

Székhely: 2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 44.

Telephely: 2870 Kisbér, Téglagyári út (Régi Téglagyár területén)

Adószám: 14730755-2-11

Cégjegyzékszám: 11 09 015286