Miért jó a mobilház?

2022-09-09

Mobilházakat nem csupán nyaralóként érdemes telepíteni, mivel akár hosszútávú lakhatásra is alkalmasak. Nézzük, hogy miben rejlik a mobilház népszerűsége!

 

  • Egyik legnagyobb előnye a kedvező ár. A mai ingatlanpiac árszintjéhez képest olcsón elérhető, tehát a mobilház megkímélhet mindenkit egy nagyobb volumenű ingatlanberuházástól.
  • A mobilház tökéletesen funkcionál vízparti nyaralóként, hiszen könnyű mozgathatósága miatt védhető árvízhelyzet esetén is.
  • Gyorsan kivitelezhető, miután egy darabban érkezik és nem a helyszínen kell összeszerelni.
  • A mobilház nagy előnye továbbá, hogy költöztethető. Ha megunja valaki azt a helyet, ahol addig lakott, a házával együtt helyszínt változtathat.
  • A házak állhatnak egy vagy több épületből, mivel azok összeépíthetők. Az épületek bármikor, bárhová áttelepíthetők, és a közművek bekötése után, 24 órán belül beköltözhetőek.


Amint látjuk, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik a mobilház, amit egy hagyományos ingatlan nem képes nyújtani. Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy mobilház nyújtotta kényelemre úgy, hogy közben a mobilitás adta szabadságot is megkapja mellé, és mindezt a jelenlegi építőipari árak viszonylatában is megfizethető szinten, akkor a mobilház önnek való!

Miért jó a mobilház? 

 

MILYEN ESETBEN JÓ ÖNNEK A MOBILHÁZ?


Függően attól, hogy mik az elképzelései, nézzünk néhány lehetőséget! Milyen célra használhatjuk a mobilházat?

  • állandó lakásként
  • nyaralóként
  • üzleti célra (fagyizó, büfé, söröző, kemping)
  • irodaként

 

Vásárláskor fontos, hogy legyünk tisztában igényeinkkel: mire használjuk a mobilházat, milyen hosszú ideig szeretnénk benne lakni, milyen gyakran akarjuk mozgatni? Ha hosszabb távra szeretnénk beköltözni, esetleg állandó otthonunkként funkcionálna, érdemes többet költeni rá, komfortosabbá tenni.

Miért jó a mobilház?


Cégünk 35nm2-től 57nm2-ig kínál mobilházakat, melyek akár 3 szobásak is lehetnek. Ha állandó lakhatási célra keres mobilházat, akkor minden esetben téliesített mobilházra lesz szüksége, ahol hőszigeteltek a nyílászárók és van fűtési lehetőség is. A Mobil Homes Kft. által forgalmazott új mobilházak megfelelnek ezeknek a kritériumoknak! Természetesen ebben az esetben a méret és a berendezés egyaránt fontos szempont, hiszen lényeges, hogy minden tekintetben illeszkedjen az életmódunkhoz.

A fűtést elektromos olajradiátorok biztosítják, míg a JB házainkban a hűtő-fűtő klímaberendezés mellett egyedileg szabályozható padlófűtés is emeli a komfortérzetet. A kis alapterületű szobák fűtési költsége nagyon, mivel a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően házaink jól tartják a hőt. A szobák kialakítása miatt sem kell aggódnunk, ugyanis ezeknél az otthonoknál sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb ezek átalakítása, pl. bővítése vagy épp leválasztása. Ráadásul két mobilház összenyitása által akár több, mint 100nm2-es lakóteret is kialakíthatunk családunk számára.

Az egyedüli tényező, amelyhez alkalmazkodni kell, az a ház szélessége: háztípustól függően 3,5m és 4,2m között van a méretük. Ebből kifolyólag a közösségi terek, mint pl. a konyha, ebédlő és nappali optimálisan egy légtérben kerültek elhelyezésre, addig a szobák elosztása lehetőséget teremt a magánszféra kialakítására.

Miért jó a mobilház? 

 

4 évszakos mobilházaink kifejezetten alkalmasak nyaralónak, hiszen a klíma komfortos hőmérsékletet biztosít a nyári időszakban, hőszigetelésüknek köszönhetően pedig nem csak a nyári, hanem a téli szezonban is élvezhetjük a kikapcsolódás lehetőségét. Ebben az esetben inkább a kényelem, mint a funkcionálitás dominál.

Üzleti, vagy befektetési célra vásárolt mobilházak működhetnek irodaként, de akár szálláshelyként is. Több ház is elhelyezhető egy telken, amik igény szerint akár össze is nyithatók. A kempingekben egyre népszerűbbek, mivel jóval kényelmesebbek a lakókocsiknál, de a faházaknál mobilabbak, könnyen átszállíthatók akár egy másik kempingbe. A magasabb komfortfokozat, és kényelmesebb belső miatt magasabb árat is kérhetünk, mint egy telepített lakókocsi esetén. Ezen kívül nem elhanyagolható szempont, hogy ha csak a saját családunk nyaraltatására szánjuk, akkor minden évben máshol nyaralhatunk, akár egy egész nyáron át.

 

A mobilház olcsó, mégis kényelmes alternatívája a hagyományos háznak. Ajánljuk mindazok számára, akiknek fontos a környezettudatosság és nyitottak egy újfajta életre.

 

 

Amennyiben érdeklődik a mobilházak iránt, és nem szeretne lemaradni a további tartalmainkról, kövessen minket a Facebookon vagy az Instagramon, esetleg iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra is!

 

Ha bármilyen kérdése van, hívjon bennünket telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk a info@mobil-homes.hu e-mail címre. Szeretettel várjuk ászári telephelyünkön, ahol élőben is megtekintheti az általunk értékesített mobilházakat.

 

Információk


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 9:00 - 17:00
  • Kedd: 9.00 - 17.00
  • Szerda: 9:00 - 17:00
  • Csütörtök: 9:00 - 17:00
  • Péntek: 9:00 - 17:00
  • Szombat: 9.00 - 12.00
  • Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+36 70 984 1001

+36 20 504 2824

info@mobil-homes.hu

 

Cégnév: Mobil-Homes Kft.

Székhely: 2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 44.

Telephely: 2870 Kisbér, Téglagyári út (Régi Téglagyár területén)

Adószám: 14730755-2-11

Cégjegyzékszám: 11 09 015286