Mobilház mindenkinek

2022-09-02

Egy mobilház minden korosztálynak ideális otthona lehet. Kisgyerekes családoknak, pároknak, de még az idősebb korosztály számára is kényelmet és biztonságot teremt, hasonlóan a hagyományos téglaépítésű házakhoz. Mutatjuk hogyan!

 

A mobilház egyik legnagyobb előnye, hogy bármekkora négyzetméter mellett is dönt az első vásárlás során, a későbbiekben igényei szerint folyamatosan alakíthatja, bővítheti. Ugyan a legtöbb ember fejében az él, hogy a mobilház csak nyaralóként funkcionálhat, a dráguló ingatlanárak és az emelkedő hitelkamatok miatt egyre szűkebb Magyarországon az a réteg, amely megengedheti magának a saját lakás vásárlását. Egy a közelmúltben publikált összesítés szerint 2010-2021 között az európai országok közül Magyarországon emelkedtek legnagyobb mértékben az ingatlanárak. Ezért érthető, hogy egyre többen fordulnak alternatív megoldások felé. Mi, a Mobile Homes Kft.-nél olyan 4 évszakos mobilházakat forgalmazunk, melyek amellett, hogy egész évben használhatóak, rendelkeznek mindazon komforttal, mint egy téglaház.

 

Mobilház mindenkinek 

 

Mobilház az egész családnak


Kínálatunkban találhatóak 57 nm2-es, három hálószobás mobilházak is, melyben az egész család elférhet. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy ezeket a házakat L alakban össze lehet építeni, így akár elérve a 80-100 nm2-t. Bár ez egy költségesebb megoldás, rámutat a mobilház előnyeire is, ugyanis egy téglaházat aligha lehetne ilyen egyszerűen és gyorsan bővíteni.

Az általunk forgalmazott 57nm2-es mobilházak MaderaMalta és Malaga fantázianéven kaphatók. Ezek a házak jellemzően 6-7 személynek biztosítanak alvóhelyet, továbbá a komfortosság érdekében két fürdőszobával felszereltek. A három, különálló hálószoba lehetővé teszi az egyéni terek kialakítását, míg a nappaliban lévő kanapéágy a vendégek elszállásolását segíti.

Házainkra jellemző a nagy, világos nappali, melyek sok esetben a konyhával és az étkezővel is egybe van nyitva. Ezekből a közös terekből nyilnak a hálószobák. Komfortosak és modernek, ahol kétségtelenül egy szép és tágas otthonban érezheti magát. A belső tereket pedig kevés anyagi és időráfordítással könnyen át lehet alakítani, amely alkalmassá teszi egy többtagú család otthonává is.

A mai, modern mobilházakban semmi akadálya annak, hogy egy kényelmes, gyerekbarát otthont alakítson ki. Több megoldás is létezik, hogy kényelmesen elférjen az egész család: egyrészt a már korábban említett összeépítés, vagy éppen a belső átalakítás. Ha az összeépítés mellett dönt, abban az esetben a gyerekeknek nagyobb játszó területet, valamint saját fürdőszobát biztosíthat. Ha nagyobb korosztályról van szó, külön öröm lehet a számukra, hogy a ház másik felén lehet a hálószobájuk, ráadásul kevésbé lesz zavaró a felnőttek számára a barátok látogatása is. A belső terek átalakítása, mint például két szoba összenyitása vagy épp néhány nm leválasztása sem ördögtől való. Kisebb anyagi ráfordítással mindez megoldható. Ugyancsak hasznos megoldás lehet a többfunkciós tárolók, bútorok és térelválasztók használata is.

 

 

Párok számára is ideális választás


Pároknak, de az idősebb korosztálynak ugyanúgy ajánljuk ezeket az otthonokat. Természetesen az ő esetükben nem annyira a mobilház mérete lesz a legfontos tényező, mint inkább a komfort. Családalapítás előtt álló pároknak elegendő lehet egy kisebb, 35 nm2-es mobilház is, amiben még mindig van hely 4-6 alvóhely kialakítására. Ebben a méretben két új mobilház érhető el, a Bali és a Malibu. Az ággyá alakítható kanapé barátok vendégül látására is alkalmassá teszi ezeket a kisebb méretű házakat, ugyanakkor az egyágyas szobát kialakíthatjuk akár dolgozószobának is.

Mobilház mindenkinek


Mobilházainkhoz teraszrendszert is kínálunk, melyet nyári estéken kényelmes ülőhelyekkel és hangulatos megvilágítással tehet igazán otthonossá.

Elképzelhető, hogy egy nyugdíjas házaspárnak már nincs akkora igénye egy nagy területű otthonra, mégis gyakran szeretnék vendégül látni családtagjaikat, unokáikat. Ebben az estben nagyszerű választás lehet a Verona, mely 48 nm2-vel egy közepes méretű mobilháznak mondható, mégis három különálló hálószobával rendelkezik. Ezeknek az elszeparált tereknek és az előnyös elrendezésnek köszönhetően, minden lakója - még teltház esetén is - kényelmesen fogja magát érezni.

 

 

Összességében tehát elmondható, hogy a kisebb terekkel rendelkező otthonok ugyanannyira lehetnek komfortosnak és családbarátak, mint egy hagyományos építésű lakás, vagy ház. Minden csupán a kialakítástól és a kreativitásunktól függ. Teljes új mobilház kínálatunkat ezen az oldalon találja.

 

 

 

Amennyiben érdeklődik a mobilházak iránt, és nem szeretne lemaradni a további tartalmainkról, kövessen minket a Facebookon vagy az Instagramon, esetleg iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra is!

 

Ha bármilyen kérdése van, hívjon bennünket telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk a info@mobil-homes.hu e-mail címre. Szeretettel várjuk ászári telephelyünkön, ahol élőben is megtekintheti az általunk értékesített mobilházakat.

 

 

Információk


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 9:00 - 17:00
  • Kedd: 9.00 - 17.00
  • Szerda: 9:00 - 17:00
  • Csütörtök: 9:00 - 17:00
  • Péntek: 9:00 - 17:00
  • Szombat: 9.00 - 12.00
  • Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+36 70 984 1001

+36 20 504 2824

info@mobil-homes.hu

 

Cégnév: Mobil-Homes Kft.

Székhely: 2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 44.

Telephely: 2870 Kisbér, Téglagyári út (Régi Téglagyár területén)

Adószám: 14730755-2-11

Cégjegyzékszám: 11 09 015286