Mobilház lakópark Pákozdon

2022-03-11

2020. októberében telepítettük Pákozdra az első két mobilházat, amit hamarosan mégtöbb követett. Mára összesen 6 darab készházzal büszkélkedhet a pákozdi mobilház lakópark.

 

A kezdetek


Az önkorményzatnak két kikötése volt a mobilház lakópark megvalósítását illetően, az egyik, hogy a tető hajlásszöge megfeleljen a településképnek, a másik pedig, hogy a mobilházak megjelenésükben ne térjenek el egy átlagos téglaépülettől. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben ezek a hőszigetelt készházak, - mint, ahogyan a képeken is látszik - teljes mértékben úgy néznek ki, mintha téglából épültek volna.

 
Az összes készház beton alapra került. Az előkészületek során nagyon fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő alapozásról, hiszen ezek a házak akár 15 tonnásak is lehetnek.


Az általunk forgalmazott - lengyel gyártó által készített - készházak, magyarországi rendszerengedéllyel rendelkező házak. Ezt az engedélyt egy 3 évig tartó vizsgálat előzte meg, mely során a házak mindenféle tűzvédelmi és mechanikai vizsgálaton estek át.

 

Moduláris mobilházak


A lengyel gyártó modelljei esetében lehetőség van azok összeépítésére, azonban kizárólag azonos mérettel rendelkező ház típusoknál megoldható, például két 35 m2-es ház összeépítésével már egy 70 m2-es alapterületű ház érhető el. A pákozdi készházak esetén, két Riviera típusú mobilház került összeépítésre, mely által közel 100 m2-re bővült a belső tér.

Mobilház lakópark Pákozdon 

Milyen a mobilház belső tere?


A képeken a Riviéra típusú készház belső terét láthatjuk. Ez a ház komfort verzióban, vagyis teljesen bútorozott formában került átadásra. A mobilházak kétféle - basic és komfort - verziójáról egy korábbi cikkünkben olvashat.

Mobilház lakópark Pákozdon

A beépített konyhabútor, az általános felszereltségen túl, egy sütőt, egy 2 zónás főzőlapot, valamint egy szagelszívót is tartalmaz. 2 szoba van az épület két szélén, valamint a kisebb szoba mellé került elhelyezésre a fürdőszoba. A szobákban egy nagyobb kapacitású, beépített szekrény is található. A bútorok modern stílusban, minőségi alapanyagokból készülnek, az ülőgarnitúra kárpit színe egyénileg választható.

A nagy üvegfelületű teraszajtót kinyitva, egy kb. 25 m2-es teraszra jutunk, mely mellett egy medence is helyet kapott a kertben. Természetesen lehetőség van megválasztani a terasz méretét.

Mobilház lakópark Pákozdon 

Igény szerint különböző méretű teraszrendszerk megvalósítását is vállalja cégünk.

Minden házhoz tartozik egy praktikus 12m2-es tároló, amely szervesen kapcsolódik a házakhoz. Itt elférnek a kerti szerszámok, biciklik és minden olyan holmi, amelyet nem szeretnénk a házban tárolni.


A mobilház fűtése 


A fűtést egy hűtő-fűtő klímával felszerelt berendezéssel oldottuk meg. Ennek a háznak egy február havi áram költsége, úgy hogy átlagosan 24 °C-on ment a fűtés, 15.000 Ft volt. A tavaszi időszak elején érkezett meg a 4 kWh/óra termelő napelemek, melyek a tetőn kerültek elhelyezésre. A lakóknak azóta nem kellett villanyszámlát fizetniük.

 

Mobilház lakópark Pákozdon 

 

Amennyiben érdeklődik a mobilházak iránt, és nem szeretne lemaradni a további tartalmainkról, kövessen minket a Facebookon vagy az Instagramon, esetleg iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra is!

 

Ha bármilyen kérdése van, hívjon bennünket telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk a info@mobil-homes.hu e-mail címre. Szeretettel várjuk ászári telephelyünkön, ahol élőben is megtekintheti az általunk értékesített mobilházakat.

 

 

Információk


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 9:00 - 17:00
  • Kedd: 9.00 - 17.00
  • Szerda: 9:00 - 17:00
  • Csütörtök: 9:00 - 17:00
  • Péntek: 9:00 - 17:00
  • Szombat: 9.00 - 12.00
  • Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+36 70 984 1001

+36 20 504 2824

info@mobil-homes.hu

 

Cégnév: Mobil-Homes Kft.

Székhely: 2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 44.

Telephely: 2870 Kisbér, Téglagyári út (Régi Téglagyár területén)

Adószám: 14730755-2-11

Cégjegyzékszám: 11 09 015286